USR Argeș a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 2024 la Biroul Electoral Județean

de | 16.10.2024 19:31 | Județean, Politic

Echipa USR Argeș și-a depus astăzi candidaturile la Biroul Electoral Județean (BEJ) pentru alegerile parlamentare din noiembrie 2024. Cu această ocazie, deputatul Ionuț Moșteanu, senatorul Narcis Mircescu și Mihai Mihăilescu, viceprimarul Piteștiului și candidat la Camera Deputaților, au transmis un mesaj clar pentru schimbarea pe care o merită Argeșul și România.

Sursă foto: USR Argeș.

”Am fost în fruntea luptei pentru dreptate și am demonstrat că putem schimba lucrurile. De la legea Fără Penali, pe care am reușit să o forțăm în Parlament, până la DNA-ul Pădurilor, ne-am luptat pentru mediu și pentru stoparea tăierilor ilegale de păduri. Am susținut pachetul de legi anti-păcănele și am reușit, prin legea depusă de mine, să dăm jos lacătele de pe curțile școlilor. Alături de Elena Lasconi, continuăm lupta pentru o Românie modernă, fără corupție și fără privilegii.”, a punctat Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR, potrivit informării primite.

”Suntem aici pentru argeșeni”

Sursă foto: USR Argeș.

”Suntem aici pentru argeșeni. USR a arătat că este singurul partid care modernizează România. Am conceput PNRR-ul, am adus 28 de miliarde de euro pentru școli, spitale și infrastructură. Acum, la aceste alegeri, avem o misiune clară: să continuăm reforma și să construim o țară pentru toți românii, nu doar pentru câțiva privilegiați. Pentru asta, e nevoie să ajungem la guvernare și să dăm un nou președinte, un președinte curajos, care să țină spatele oamenilor ce vor schimbarea în bine a României.”, a declarat Narcis Mircescu, lider de grup al senatorilor USR.

Sursă foto: USR Argeș.

Mihai Mihăilescu, viceprimar al Piteștiului și candidat la Camera Deputaților, a adăugat: ”Ca viceprimar, am văzut cât de multe se pot face dacă există voință politică și dorință de schimbare. Voi duce mai departe la București vocea oamenilor din Pitești și din Argeș.”

Sursă foto: USR Argeș.

Totodată, potrivit sursei citate, la final, toți candidații au transmis un mesaj de susținere pentru Elena Lasconi, arătând că județul, pentru prima dată, are șansa să nu mai fie unul roșu: ”Începem cu alegerile prezidențiale, cu turul 1 al alegerilor, când Argeșul va arăta că vrea o schimbare reală. Semnalul victoriei Elenei Lasconi îl dăm din Argeș. Pentru prima dată, la Palatul Cotroceni vom avea un președinte care nu are nicio legătură cu vechiul sistem politic, un președinte care a arătat că știe să modernizeze localități. Așa cum a modernizat Câmpulungul, va moderniza și România. Iar pe 1 decembrie, împreună, ne vom bucura de victoria la parlamentare a echipei USR Argeș”.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

S-a înființat o nouă filială USR Râca. ”Văd o creștere în spiritul civic rural”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole