Argeș: Deși avea ordin de protecție, și-a agresat fizic fosta concubină! Bărbatul a fost reținut

de | 28.11.2023 16:29 | Județean, Eveniment

Deși soții sau iubiții agresivi cu femeile cu care își împart viața, primesc ordine de protecție, de cele mai multe ori ele nu sunt respectate.

La fel s-a întâmplat și pe 26 noiembrie, când un bărbat de 42 de ani, din Poienarii de Muscel, care avea interdicție să se apropie de fosta concubină, a agresat-o fizic în timp ce se afla pe raza municipiului Câmpulung.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în ziua de 26 noiembrie a.c., în timp ce se afla pe raza municipiului Câmpulung, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fosta concubină, încălcând, astfel, ordinul de protecție emis de instanța competentă.”, transmite IPJ Argeș

În acest caz, oamenii legii au continuat cercetările, iar în cursul zilei de ieri, 27 noiembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 28 noiembrie, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprit de polițiști!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Poienarii de Muscel