Argeș. Femeie bătută și jefuită de fostul concubin! Bărbatul a fost reținut

de | 19.06.2024 15:40 | Eveniment, Județean

Pe 18 iunie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, loviri sau alte violențe, amenințare și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Vizat de acest dosar este un bărbat de 30 de ani, cu domiciliul în București.

Bărbatul este acuzat că, în noaptea de ziua de 16 spre 17 iunie, s-ar fi deplasat la locuința fostei concubine, căreia i-ar fi sustras prin acte de violență un lănțic și o brățară din aur, după care a
plecat.

Nu s-a mulțumit doar cu atât și a revenit la locuința femeii, unde, tot prin violență, i-a mai furat două inele din aur.

Speriată, femeia a alertat imediat autoritățile, lucru care l-a enervat pe bărbatul de 30 de ani.

În cursul nopții, în timp ce se afla în fața casei fostei concubine, bărbatul ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului, din cauză că a anunțat poliția.

Teroarea a continuat și în cursul zilei de 17 iunie, când bărbatul i-ar fi trimis mai multe mesaje de amenințare.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, loviri sau alte violențe, amenințare și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Pe 18 iunie, el a fost depistat pe raza comunei Bradu și condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, 19 iunie, tânărul de 30 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv dbonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr din Mioveni și prietenul lui-terorizați de alți doi tineri de 18 și 19 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | București | Mioveni | Pitești

Ultimele articole