ARGEȘ: Ipoteză șocantă în cazul incendiului în care un cuplu a fost găsit mort

de | 07.10.2022 11:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Ipoteză șocantă luată în calcul de anchetatori în cazul incendiului care a avut loc, în cursul zilei de joi, în localitatea Stolnici, acolo unde o tânără de 19 ani și fostul ei iubit, un bărbat de 38 de ani, au fost găsiți morți.

Oamenii legii nu exclud varianta unei crime, având în vedere că între cei doi existau neînțelegeri, potrivit Știrileprotv.ro.

Conform sursei citate, cei doi aveau împreună doi copii, un băiețel de 3 ani și o fetiță de numai 8 luni, care au rămas orfani, în urma tragediei. Cuplul fusese plecat pentru o perioadă în Franța, iar de atunci ar fi început problemele. Potrivit surselor Pro Tv, bărbatul ar fi pus-o pe tânără să cerșească, iar ea nu a fost de acord. Acesta este unul dintre motivele pentru care a decis să îl părăsească și să se întoarcă acasă la părinții ei, în comuna Stolnici.

fata moarta incendiu stolnici - ARGEȘ: Ipoteză șocantă în cazul incendiului în care un cuplu a fost găsit mort

Foto Stirile Pro tv

Joi, bărbatul a venit să stea de vorbă cu fata. În locuință se aflau și frații și bunicul tinerei, însă niciunul dintre ei nu bănuiește cum au escaladat lucrurile într-o asemenea direcție.

Bunicul fetei a mărturisit că bărbatul ar fi venit cu o pungă asupra lui. Polițiștii au găsit la fața locului un bidon de plastic deformat de flăcări, în care s-a aflat benzină.

Oamenii legii au deschis o anchetă, iar cercetările continuă în acest caz.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului este explozie urmată de incendiu, formarea de amestecuri explozive.

Foto colaj: Stirile Pro tv/ ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Doi morți în urma incendiului din Argeș! O tânără de 19 ani și un bărbat de 40 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole