PNL Argeș a mai luat trei primari și un viceprimar

de | 14.03.2024 19:13 | Politic, Rural

Liberalii argeșeni au anunțat astăzi, în ședința Biroului Permanent Județean al PNL Argeș, noile ”achiziții”: trei primari și un viceprimar. Astfel, au trecut la liberali: Georgel-Cristinel Deaconu, primarul comunei Cuca, Țucă Gheorghe – este primarul comunei Cocu, Iosif Daniel este primarul interimar al comunei Aninoasa și Alecu Evlampie este viceprimarul comunei Brăduleț. De altfel, noii membrii au participat la alegerile locale trecute pe listele PSD.

Sursă foto: PNL Arges

Alina Gorgiu si Alecu Evlampie, viceprimarul comunei Bradulet

Sursă foto: PNL Arges

Alina Gorghiu si Georgel-Cristinel Deaconu, primarul comunei Cuca

Sursă foto: PNL Arges

Alina Gorghiu și Țuca Gheorghe, primarul comunei Cocu

Sursă foto: PNL Arges

Alina Gorghiu și Iosif Daniel, primarul interimar al comunei Aninoasa

Sursă foto: PNL Arges

Alina Gorghiu și Cristian Rușanu, candidatul PNL pentru primăria Mărăcineni

“Alături de noi sunt domnul Geoergel Cristinel Diaconu, domnul Iosif Daniel, domnul Alecu Evlampie și domnul Cristian Rușanu. Sunt oameni valoroși, care au făcut multe pentru comunitatea lor. Mă bucur că facem împreună echipă pentru Argeș, pentru Cuca, Aninoasa, Brăduleț și Mărăcineni. Vă mulțumesc pentru decizia voastră. Și sunt convinsă că împreună vom face o treabă extraordinară”, a spus președinta PNL Argeș, în cuvântul de bun venit, potrivit informării primite.

În cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PNL Argeș au fost validați noii colegi și tot astăzi a fost validat în ședința BPJ, Cristian Rușanu, candidatul PNL pentru primăria Mărăcineni. Toți au fost votați cu unanimitate de voturi ca parte a echipei liberale.

Foto descriptiv. Sursă foto: PNL Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției va participa la inaugurarea noului sediu al Judecătoriei Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș