(VIDEO) Tragedie în Argeș! O fetiță de nici un an a murit după ce bunica ei a adormit la volan și a ieșit în decor!

de | 13.05.2023 14:15 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Update

Grav accident rutier petrecut în judetul Argeș. O fetita de nici un an a murit după ce bunica ei a adormit la volan și a ieșit în decor. Mașina s-a izbit într-un mall de pământ, iar mama fetiței a fost aruncată cu tot cu copil in bord, de pe bancheta din spate. Copilul era în brațe și nu într-un scăunel de mașină.

Accidentul a avut loc în comuna Mălureni din judetul Argeș. În mașină se aflau bunica de 39 de ani, in dreapta un băiat de 14 ani, iar pe bancheta din spate mama fetiței de un an, care are 17 ani, cu fetița în brațe. Șoferița fusese noaptea trecută schimbul trei și era foarte obosită; a adormit la volan și a ieșit în decor, a mers aproximativ 50 de metri pe o miriște și a intrat într-un șanț lângă un pod din beton. În urma impactului băiatul a dat cu capul in parbriz, iar mama de 17 ani a fost aruncată cu tot cu fetița printre scaune, in bord.

În nebunia evenimentului, mama și-a luat fetița în brațe, care era inconștientă, a ieșit în stradă si a oprit o mașină care adus-o la postul de poliție din Mălureni, de unde șeful de post a plecat cu ele în întâmpinarea unui echipaj de terapie intensivă mobilă trimis la eveniment.

Până la urmă copilul a fost declarat decedat.

În spitale au ajuns șoferița și copilul de 14 ani cu răni în urma impactului. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă .

Informații noi

O copilă în vârstă de aproximativ 1 an a fost preluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă în stare gravă și i se fac manevre de resuscitare.

Ceilalți doi ocupanți, un băiat și o femeie, au fost preluați de către două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La locul incidentului s-au luat măsurile necesare împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, o femeie de 39 de ani, din Mușătești, care conducea un autoturism pe DJ 703i, din direcția Pitești către Mușătești, în localitatea Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi rulat pe șanțul pentru scurgerea apelor pluviale și ar fi acroșat un cap de pod.

În autoturism, pe lângă conducătoarea auto se aflau trei persoane: o fată de 17 ani și fiica sa de 10 luni (pe care o ținea in brațe pe bancheta din spate) și un băiat de 13 ani.

Fetița de 10 luni, care era inconștientă în urma accidentului, împreună cu mama sa, au fost preluate de către șeful Postului de Poliție Mălureni, în vederea deplasării în întâmpinarea ambulanței solicitate la caz.

De asemenea, în urma impactului, băiatul de 13 ani, pasager în autoturism, a fost rănit. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul de Pediatrie.

Din păcate, în urma eforturilor depuse de cadrele medicale, fetița de 10 luni a decedat la spital.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, informează IPJ Argeș.

Știre inițială

Un accident rutier a avut loc, în ujrmă cu doar câteva momente, în Mălureni.

Conform primelor informații transmise de IPJ Argeș, un autoturism a intrat într-un cap de pod. Posibil 2 victime.
Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș se deplasează la fața locului.

Conform ISU Argeș, mașina ar fi părăsit partea carosabilă cu trei ocupanți la bord pe raza localității Mălureni.

Salvatorii se deplasează la fața locului cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă, ăla de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Revenim cu date.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mioveni: Un motociclist și o pasageră au ajuns la spital, după un accident grav!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole