PRM Argeș și Mișcarea Națională Argeș îl susțin pe Dorin Mărășoiu la CJ Argeș

de | 13.05.2024 20:28 | Județean, Politic

Alte mutări pe scena politică județeană. Dorin Mărășoiu, președintele Partidul Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș, și candidatul pentru funcția de președintele al Consiliului Județean Argeș, a obținut susținerea Mișcării Naționale – filiala Argeș și a PRM Argeș. 

Dorin Mărășoiu, președintele Partidul Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș, a intrat hotărât în cursa electorală pentru funcția de președintele al Consiliului Județean Argeș. Fost vicepreședinte al CJ Argeș, Dorin Mărășoiu, este determinat să câștige această competiție electorală, cu atât mai mult cu cât are și experiența administrativă necesară care să îi valideze candidatura pentru această funcție. Vă reamintim că Dorin Mărășoiu, a fost consilier județean din partea PSD în perioada 2012 – 2016. Totodată, a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ Argeș, în perioada 27 februarie 2015 – 22 iunie 2016. În acest mandat s-a ocupat de coordonarea, organizarea şi controlul serviciilor publice şi de utilitate publică de interes judeţean pentru: Direcţia Tehnică; Direcţia Amenajarea Teritoriului şi Urbanism; Camera Agricolă a Judeţului Argeş; U.I.P. Managementul Deşeurilor; Regia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Argeş. Ulterior a fost consilier județean, în perioada 22 iunie 2016 – 20 august 2020.

MRS cu PRM bun - PRM Argeș și Mișcarea Națională Argeș îl susțin pe Dorin Mărășoiu la CJ Argeș MRS arges cu candidat europarlamentar prm - PRM Argeș și Mișcarea Națională Argeș îl susțin pe Dorin Mărășoiu la CJ Argeș

Astăzi, președintele MRS Argeș, Dorin Mărășoiu s-a întâlnit cu președintele PRM Argeș, Gabriela Pușcașu. Aceasta și-a exprimat susținerea pentru candidatura lui Dorin Mărășoiu pentru funcția de președinte al CJ Argeș. La această întâlnire a participat și Mariana Pușcașu, candidat din partea PRM la alegerile europarlamentare. Totodată, astăzi, Dorin Mărășoiu a anunțat că este susținut și de Mișcarea Națională filiala Argeș. Georgeta Janță, președintele Mișcarea Națională – Filiala Argeș, a anunțat, de curând, chiar pe pagina de Facebook că susține candidatura lui Dorin Mărășoiu la CJ Argeș.

MRS cu Georgeta Janta - PRM Argeș și Mișcarea Națională Argeș îl susțin pe Dorin Mărășoiu la CJ Argeș

Felicitări domnule inginer DORIN MĂRĂȘOIU pentru efortul depus și reușita de a fi candidat la funcția de Președinte al CJ ARGEȘ!

Mișcarea Națională – Filiala Argeș susține candidatura dumneavoastră și pe cea a domnului REMUS GEORGE CHIVESCU pentru funcția de primar al Municipiului Pitești!

Sunteți oameni de succes cu demnitate și cu pregătire de excepție! Argeșenii, piteștenii au cu cine vota pe 9 iunie 2024!(…) CURAJ! Mergeți cu toții la vot, aveți o variantă corectă pentru județul Argeș și municipiul Pitești!

Am urmărit cu atenție candidații de la toate partidele, voi scrie despre cei care merită votați, indiferent ce partid reprezintă, fiindcă la alegerile locale contează OMUL, mai mult decât partidul. Reiterez ce am spus public, în toate partidele sunt și oameni competenți.

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru biruința NEAMULUI ROMÂNESC!”, a transmis președintele Mișcarea Națională- Filiala Argeș, Georgeta Janță.

Sursă foto: MRS filiala Argeș.

Comandat de MRS Argeș, publicat de SC MB Agency Complete SRL, CMF: 21240098.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dorin Mărășoiu anunță: ”Am decis să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dorin Mărășoiu | Pitești

Ultimele articole