Dorin Mărășoiu anunță: ”Am decis să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș”

de | 12.04.2024 11:04 | Județean, Politic

Dorin Mărășoiu, președintele Partidul Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș, anunță că intră în cursa electorală pentru funcția de președintele al Consiliului Județean Argeș. Fost vicepreședinte al CJ Argeș, Dorin Mărășoiu, este hotărât să câștige această competiție electorală, cu atât mai mult cu cât are și experiența administrativă necesară care să îi valideze candidatura pentru această funcție.

Dorin Mărășoiu se va ”lupta” pentru votul cetățenilor cu Ion Mînzînă, actualul președintele al CJ și al PSD Argeș, cu fostul prefect Radu Perianu, candidatul PNL Argeș, cu fostul prefect Emanuel Soare, acum candidatul Alianței Dreapta Unită, și cu președintele AUR, filiala Argeș, Bogdan Velcesu.

Vă reamintim că Dorin Mărășoiu, a fost consilier județean din partea PSD în perioada 2012 – 2016. Totodată, a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ Argeș, în perioada 27 februarie 2015 – 22 iunie 2016. În acest mandat s-a ocupat de coordonarea, organizarea şi controlul serviciilor publice şi de utilitate publică de interes judeţean pentru: Direcţia Tehnică; Direcţia Amenajarea Teritoriului şi Urbanism; Camera Agricolă a Judeţului Argeş; U.I.P. Managementul Deşeurilor; Regia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Argeş. Ulterior a fost consilier județean, în perioada 22 iunie 2016 – 20 august 2020.

”Am decis să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș din câteva considerente:

  1. am experiență administrativă și cunosc activitatea Consiliului Județean;
  2. vreau să schimb filozofia de funcționare a CJ asfel încât să fie conectat și actualizat la ziua de azi;
  3. asigurarea unui climat de transparență financiară;
  4. asigurarea unei relații corecte cu mediul public.

Și nu în ultimul rând aceeași lehamite față de ce este în țară în acest moment.

Știți că am tăria de caracter să pot realiza aceste lucruri.

Succesul vine dacă suntem împreună și având același crez.

Fie să fim!

PS: cei care mă puteți ajuta cu o listă de susținători, contactați-mă în privat.”, a fost anunțul făcut de Dorin Mărășoiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Dorin Mărășoiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Președintele MRS Argeș: ”Măsurile luate în guvernarea lui Dragnea au fost fapte reale, nu vorbe goale!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dorin Mărășoiu