Președintele MRS Argeș: ”Măsurile luate în guvernarea lui Dragnea au fost fapte reale, nu vorbe goale!”

de | 10.04.2024 08:47 | Județean, Politic

Partidul Mișcarea România Suverană, condusă în Argeș de către fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Dorin Mărășoiu și-a extins rândurile. Iar cei care au venit alături de MRS au făcut-o pentru că regăsesc în cadrul partidului oameni care chiar protejează și perpetuează valorile și resursele României, așa cum dovedesc prin activitatea lor zilnică, nu doar prin vorbe. Partidul Mișcarea România Suverană reiterează angajamentul său ferm față de valorile democratice și suveranitatea națională și este hotărât să ofere alegătorilor români opțiuni clare și responsabile în viitoarele scrutine electorale.

Liviu Dragnea este mentor al MRS. Un politician cu o vastă experiență în sfera administrativă și politică a țării, care, pe parcursul guvernării sale a venit cu soluții menite să ridice jugul de pe buzunarul românului de rând, ca să nu se mai simntă sugrumat de presiunea prețurilor la produse de bază. Așa cum subliniază și președintele MRS Argeș, Dorin Mărășoiu, aceste măsuri se bucură și astăzi de succes și este nevoie de un lider care să le pună în practică. Una dintre măsurile luate de Liviu Dragnea, este Programul “Tomata”. S-a încurajat astfel, dezvoltarea agriculturii românești și sprijinirea fermierului autohton. Prin prisma acestui sprijin au avut de câștigat toți agricultorii români, care duc greul țării, ajutându-i să își culeagă roadele muncii lor și să aibă de câștigat atât ei, cât și consumatorii finali. La nivelul anului 2017, acest program a situat județul Olt pe primul loc în topul județelor în care legumicultorii au aplicat cu rezultate notabile acest program în vederea obținerii ajutorului guvernamental.

Sursă foto: Facebook Marasoiu Dorin.

”Este vizibil faptul că Liviu Dragnea a reușit cea mai bună guvernare a României din utlimele 3 decenii, venind cu cele mai bune măsuri economice, care au avut ca scop bunăstarea tuturor românilor. Ca și exemple, Liviu Dragnea a menţinut cel mai mic preţ din Uniunea Europeană al gazelor naturale pentru consumatorul casnic, adică la 3,5 euro pe lună, pe persoană. A redus acciza la motorină pentru transportatori și este cel care a majorat, în trepte alocaţiile copiilor, care au ajuns de la 84 de lei la 300 de lei. Sunt măsuri și facilități oferite în timpul guvernării lui Liviu Dragnea, aspecte vizibile, nu vorbe goale.”, a explicat președintele MRS Argeș, Dorin Mărășoiu.

Sursă foto: Facebook Marasoiu Dorin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dorin Mărășoiu, acuzații grave: Presiuni asupra proprietarilor de păduri, pentru a pune mâna pe proprietățile lor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dorin Mărășiu | MRS Argeș