Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în minivacanța de Paşte

de | 12.04.2024 10:27 | Național, Lifestyle

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 aprilie – 6 mai 2024, acoperind și perioada minivacanței de Paște. Se anunță în continuare temperaturi mult mai ridicate decât normalul perioadei, în cea mai mare parte a ţării, dar special în sud şi sud-est, până aproape de jumătatea lunii mai. Însă meteorologii anunță că vom avea parte și de precipitații.

Vremea în săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Din păcate, această săptămână va fi una ploioasă. Cantitățile de precipitații în această perioadă vor fi excedentare în toată țara, în special în zonele montane.

Vremea în săptămâna săptămâna 22.04.2024 – 29.04.2024

Această săptămână va aduce temperaturi ușor mai ridicate decât cele normale în regiunile extracarpatice. În rest, temperatura va fi apropiată celei normale pentru acest interval, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea în săptămâna săptămâna 29.04.2024 – 06.05.2024

Temperaturile se vor menține puțin peste medie și în săptămâna 29 aprilie – 6 mai. Cel mai cald va fi în regiunile sudice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prin urmare, în minivacanța de 1 Mai și Paște vom avea parte de vreme frumoasă.

Vremea în săptămâna săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024

În această săptămână, temperatura aerului va fi normală în majoritatea țării, cu excepția regiunilor din sud și sud-est, unde va fi mai cald decât în mod obișnuit.

Totodată, ploile își vor face simțită prezența în cantități normale în aproape toată țara, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Se efectuează lucrări pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole