După Campionatul European de Ju-Jitsu la Pitești. Specialiștii estimează venituri importante pentru sectorul HoReCa

de | 12.04.2024 09:42 | Pitești, Lifestyle

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, precizează că după organizarea recentă a Campionatului European de Ju-Jitsu la Pitești Arena, veniturile pentru sectorul HoReCa, estimate de specialiști, au depășit 1.000.000 de euro. O sumă impresionantă care sprijină acest sector. Aceste precizări vin în contextual în care edilul Piteștiului și-a anunțat prezența astăzi la ”unul dintre cele mai vibrante evenimente organizate de către mediul de afaceri, prin CONAF Argeș: Maratonul pentru Educație Antreprenorială”.

Într-o postare publicată pe pagina de Facebook Cristian Gentea precizează că încurajează demersul CONAF de a susține introducerea educației antreprenoriale în învățământul gimnazial și liceal. Totodată, Cristian Gentea, vorbește și de parteneriatul dintre administrația locală și mediul privat pentru dezvoltarea Piteștiului.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Încurajez cu entuziasm demersul CONAF de a susține introducerea educației antreprenoriale în învățământul gimnazial și liceal și felicit tinerii care s-au calificat în această competiție de proiecte și abilități!

Rămân un partener deschis și activ al mediului de afaceri argeșean și îmi doresc ca Primăria Pitești să bifeze din ce în ce mai multe proiecte care aduc plusvaloare antreprenoriatului local.

Peste 1.000.000 de euro este suma estimată de specialiști ca reprezentând venituri pentru sectorul HoReCa, după organizarea recentă a Campionatului European de Ju-Jitsu la Pitești Arena! De altfel – de la inaugurare până în prezent – Sala Polivalentă a fost, constant, un motor important pentru economia locală!

776 mp de birouri am realizat la Business Hub Prosant, în cadrul unui proiect de peste 3.000.000 de euro, reprezentând un incubator de afaceri premiat la nivel național ca model de bună practică. 16 firme nou înființate în diverse domenii de cercetare-dezvoltare primesc astfel șansa startului către succes!

8.000.000 de euro este costul Pasarelei Tudor Vladimirescu – Republicii, care va intra în patrimoniul municipiului nostru, parte a investiției de 100.000.000 de euro a companiei Prime Kapital pentru noul Argeș Mall.

43 de hectare este suprafața pentru care am reușit obținerea avizelor de demolare a CET Sud 2, locația pe care o pregătim pentru viitorul parc industrial.

Mii de angajați ajung mai ușor, mai repede și mai ieftin la locurile de muncă, după implementarea rețelei de transport metropolitan, dar și după extinderea infrastructurii rutiere urbane.

Sute de firme valorifică serviciile de digitalizare implementate, care le permit solicitarea de documente, eliberarea de certificate sau plata impozitelor exclusiv online!

Cred enorm în parteneriatul public-privat și rămân cel mai pătimaș susținător al acestui concept, pe care îl consider crucial pentru dezvoltarea unei comunități!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea. 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Luni la Filarmonica Pitești – Recital de harpă, flaut și pian!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole