Dumitru Chirleşan: „Am încheiat un ciclu de 8 ani de conducere la vârf, ca Rector, al UPIT”

de | 12.04.2024 09:41 | Pitești, Importante, Lifestyle

Dumitru Chirleşan nu mai este Rector al UPIT acesta fiind începând de ieri, 11 aprilie Prorector la POLITEHNICA București.

Anunțul a fost făcut de acesta pe pagina de socializare unde a mai precizat faptul că noua sa poziție managerială este mai puțin încărcată de probleme de management curent.
Fostul Rector al UPIT a mulțumit totodată tuturor celor care au participat alături de el la cursa recent încheiată și a urat succes noii echipe care conduce destinele academice ale Centrului Universitar Pitești.
Dumitru Chirleşan

Foto: Facebook

Dragii mei,
Începând cu ziua de joi, 11.04.2024, sunt, pentru 5 ani, Prorector la POLITEHNICA București.
Am încheiat în sfârșit, un ciclu de 8 ani de conducere la vârf, ca Rector, al UPIT.
Noua mea poziție managerială e mai puțin încărcată de probleme de management curent, dedicată unei construcții de interes strategic pentru UNIVERSITATEA noastră. Va conta mult, această poziție pentru provocarea care mă așteaptă în viitorul imediat apropiat.
Vă mulțumesc pentru că ați participat alături de mine, la cursa recent încheiată. Am făcut împreună, o fărâmă de istorie, cu bunele și cu mai puțin bunele ei.
Doresc mult succes noii echipe ce conduce destinele academice ale Centrului Universitar Pitești, domnului Prorector Coordonator Cristian NEGRESCU, domnului Alin MAZĂRE, Vicepreședinte al Senatului și domnului Tudor PETRESCU, Prorector al C.UPIT. Le voi fi alături oricând vor simți nevoia.
Vouă, tuturor ai mei prieteni, vă doresc succes, sănătate maximă și pace.
Rămân același credincios slujitor al educației și învățământului.
VIVAT ACADEMIA!”, este mesajul transmis de Dumitru Chirleşan pe pagina de Facebook. 
Foto: Facebook Dumitru Chirlesan
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Dumitru Chirleșan | Pitești