Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană vine AZI în Argeș

de | 12.04.2024 09:30 | Județean, Importante, Politic

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană va fi prezent în județul Argeș în data de 12 aprilie 2024.

Mircea Geoană

Acesta va efectua o vizită la una dintre marile companii de producție din județ și își va lansa cartea “Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO.”

Evenimentul este organizat de Asociația Proiectul România 2030, România Renaște! și Editura Litera și se va ține în două locații din județul Argeș, după cum urmează:

  •  La Pitești, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu”, începând cu ora 13:00
  •  La Topoloveni, în sala de Consiliu a Primăriei, începând cu ora 16:00

Mircea Geoană

Mircea Geoană va participa în cadrul celor două evenimente  la discuții publice având ca tematică acest proiect publicistic definit ca fiind rodul unui parcurs de viață care i-a permis să înțeleagă atât politica internațională, cât și pe cea românească din perspective relevante.

Mă bucur că, scriindu-mi cartea, abia azi pot să împărtășesc cu cititorii mei din țară și din străinătate reflecțiile și concluziile ultimilor aproape patru ani în care, în calitate de secretar general adjunct al NATO, am putut experimenta o nouă perspectivă asupra subtilei rețele de interacțiuni dintre strategia militară, politică, economie, tehnologie și societăți în ansamblul lor. Când am preluat funcția, în octombrie 2019, am devenit primul cetățean al uneia dintre noile democrații intrate în Alianță după căderea Zidului Berlinului care ajungea la acest nivel al ierarhiei. Postura de deschizător de drumuri nu este întotdeauna comodă, dar este, cu siguranță, cea mai stimulatoare și cea mai propice pentru reflecție și autoreflecție.”, precizează Secretarul General Adjunct al NATO resorturile care stau în spatele acestui proiect.

Mircea Geoană

O analiză politică a vremurilor noastre realizată cu măiestrie. Ca un om de stat experimentat și ca lider politic interesat de destinul și de bunăstarea țării sale, Mircea prezintă o viziune cutezătoare care ar inspira viitorul oricărui stat modern inovativ”, a menționat Jens Stoltenberg, secretar general al NATO.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Guvernul a aprobat! 2.000 de lei pentru mamele minore sau cele aflate în situații defavorizate

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: