(Video) Tragedie în Joia Mare în Argeș! Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident grav!

de | 02.05.2024 14:35 | Județean, Eveniment, Importante

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident deosebit de grav pe DN 65A , la Căldăraru, acolo unde un șofer a intrat cu autoturismul  într-un copac.

Din informații aflăm că în urma impactului puternic, două persoane încarcerate se află în stop cardiorespirator.

Intervin la fața locului paramedicii SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă și cei de la Ambulanță.

accident trafic la Caldararu

UPDATE 1 

Două persoane sunt asistate la fața locului iar alte două sunt în stare gravă, anunță reprezentanții ISU Argeș

accident grav în Argeș

Foto: ISU Argeș

UPDATE 2 

Din ultimelr informații aflăm că în urma accidentului doi tineri decedati de 16 și 19 ani au decedat.

Informații noi transmise de ISU Argeș care precizează că a fost vorba despre un autoturism care a lovit un stâlp și a fost găsit, de către forțele de intervenție, răsturnat în afara părții carosabile.

Toate cele patru persoane sunt de sex masculin, două se afla acum în grija echipajelor medicale, iar pentru celelalte două, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul”, au transmis pompierii argeșeni.

Au fost alocate la locul accidentului două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de două echipaje ale SAJ cu două ambulanțe.

accident grav în Argeș

Foto: ISU Argeș

INFORMAȚII NOI TRANSMISE DE IPJ ARGEȘ

IPJ Argeș informează că în urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism, pe DN 65 A, dinspre Pitești, în localitatea Căldăraru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate și un copac și s-a răsturnat pe plafon.

Conducătorul auto și un pasager de 15 ani, au rămas încarcerați din cauza impactului puternic iar în urma extragerii de către echipajele specializate, au fost declarați decedați.

Polițiștii argeșeni mai transmit că alți doi tineri, de 14, respectiv 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți, însă, după evaluarea efectuată de echipajele medicale, au refuzat transportul la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, mai adaugă IPJ Argeș. 

accident Caldararu

Foto: IPJ Argeș

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mânz salvat de polițiștii argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole