Argeș: S-au distrat de Crăciun și au rămas fără permis!

de | 27.12.2022 15:42 | Știri, Eveniment, Județean


Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat, în Ajunul Crăciunului, în noaptea de 24 spre 25, în jurul orei 03.00, un bărbat de 50 de ani, din Ștefănești, care consumase alcool și s-a urcat la volan.

După testarea cu aparatul etilotest, s-a constat că acesta avea o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

De asemenea, în ziua de 26 decembrie, polițiștii au depistat un bărbat de 32 de ani, din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe D.J. 732, pe raza localității de domiciliu. Și acesta se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Argeșeanul a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM: Bucătăria unei locuințe este cuprinsă de flăcări, în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Stâlpeni

Ultimele articole