Argeșeanul de 45 de ani dat dispărut, a fost găsit!

de | 27.12.2022 15:52 | Știri, Eveniment, Județean

Bărbatul de 45 de ani, din Câmpulung, dat dispărut în cursul zilei ieri, care a plecat de la reședința sa în data de 23 decembrie, a fost găsit astăzi, pe raza municipiului Pitești.

Amintim faptul că Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au desfășurat mai multe cercetări, după ce a fost sesizată plecarea voluntară a numitului TIUCĂ DORINEL-CIPRIAN, care a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, față ovală, urechile depărtate.

Acesta este cunoscut cu afecțiuni medicale, având repetate plecări voluntare de la domiciliu, de fiecare dată fiind găsit deplasându-se pe jos.

În momentul plecării acesta purta: geacă albastră, pantaloni din material textil, deschiși la culoare, fes negru și adidași gri.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: S-au distrat de Crăciun și au rămas fără permis!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole