ARGEȘ: Un fiu furios a incendiat proprietatea tatălui său

de | 27.12.2022 16:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Clipe grele pentru o familie din județul Argeș, care a fost victimă a furiei propriului fiu, un bărbat de 47 de ani, din Bârla.

Pentru că se afla în conflict cu familia, bărbatul s-a hotărât ca în a doua zi de Crăciun să incendieze o proprietate ce aparținea tatălui său, în vârstă de 78 de ani, care locuiește în aceeași comună.

Astfel, argeșeanul de 47 de ani a mers la proprietatea respectivă și a dat foc unei anexe.

Din fericire, flăcările au fost văzute de către vecini, iar oamenii au alertat autoritățile. Pompierii au stins focul cu rapiditate, iar în urma incendiului nu au rezultat victime.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, iar respectivul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Arhivă

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav la coadă la McDonald’s Drive Pitești! Trei mașini făcute zob!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: