Argeș. Șoferiță lăsată fără permis pentru că nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată

de | 14.04.2024 18:36 | Județean, Eveniment

Din păcate, tot mai mulți şoferi inconştienţi ignoră semnalizarea de la trecerile la nivel cu calea ferată şi forţează traversarea printre barierele aflate în poziţia orizontală, considerând că astfel fentează trenul.

Un astfel de caz a fost surprins și pe raza orașului Mioveni.

O femeie de 38 de ani, din comuna Pietroșani, putea să moară strivită de tren. Însă, de data aceasta a avut noroc că a scăpat doar cu o amendă și cu permisul reținut, după ce a trecut calea ferată fără să oprească la apropierea trenului.

În timp ce conducea mașina, ieri, 13 aprilie, pe DN 73, pe raza orașului Mioveni, femeia din Pietroșani nu a respectat semnificația semnalizării acustice și luminoase, traversând pasajul de cale ferată în timp ce barierele erau în curs de coborâre.

Pentru fapta sa, femeia a fost sancționată contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Din păcate, o astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi pe ale celor care călătoresc cu trenul. De asemenea, astfel de „manevre” pot pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier sau ale pietonilor.

foto descriptiv club feroviar

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeile care au jefuit un bătrân din Pitești au fost arestate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pietroşani

Ultimele articole