CJ Argeș: Stadiul lucrărilor la UPU Spitalul Județean de Urgență și Pediatrie

de | 25.08.2023 15:35 | Pitești, Administrație

  • Lucrări la UPU Spitalul Județean de Urgență și Pediatrie

Două dintre proiectele pe fonduri europene accesate de Consiliul Județean Argeș, pentru extinderea și modernizarea infrastructurii sanitare, vizează Unitățile de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență Pitești și de la Spitalul de Pediatrie.

lucrari spitale

În acest sens Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș a făcut o vizită pe cele două șantiere pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

lucrari spitale

Acesta a transmis următoarele:

Stadiul fizic de execuție al proiectului privind extinderea, modernizarea și dotarea UPU de la Spitalul de Pediatrie Pitești este de 90%. Au fost realizate și ultimele lucrări la instalația de ventilație-climatizare. De asemenea, sunt aproape de finalizare instalațiile sanitare și electrice, lucrările la fațada ventilată Bond și se lucrează, în paralel, la interior pentru finisajele de arhitectură. Ne dorim ca la sfârșitul lunii septembrie să se facă recepția. Stadiul de realizare al execuției de lucrări extindere și dotare spații urgență și amenajări incintă Spitalul Județean de Urgență Pitești este de peste 32%. În cadrul acestui proiect, pe lângă extinderea propriu-zisă a clădirii, unitatea va fi dotată și cu aparatură medicală, printre care un aparat de radiologie RX și un Computer Tomograf. Termenul de finalizare este sfârșitul lunii noiembrie”, a declarat Marius Nicolaescu.

lucrari spitale

În ceea ce privește proiectul „Extindere și dotare spații urgență și amenajări incintă Spitalul Județean de Urgență Pitești”, valoarea totală este: 15.540.972,04 lei, cu TVA.

Constructor – Asocierea dintre SC BAU STARK SRL, lider de asociere, și societatea MINIMED SOLUTIONS SRL asociat 1, societatea PROFESIONAL TECH CONSTRUCT DESIGN SRL asociat 2 și societatea HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS SRL asociat 3.

lucrari spitale

Totodată, valoarea totală a proiectului „Extindere, modernizare și dotare spații urgență Spitalul de Pediatrie Pitești” se ridică la 3.581.991,26 lei cu TVA.

Constructor este SC DELTA TERMOCONSTRUCT 1999 SRL.

 

Foto: CJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CJ Argeș. Lucrări de reparații și modernizare a drumurilor județene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CJ Arges