Platoul Centrului Civic din Mioveni. Duminică vine caravana SMURD

de | 25.08.2023 15:36 | Mioveni, Lifestyle

Duminică, 27 august, caravana SMURD ”Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență vin în orașul Mioveni. Cei care vor să afle informații utile de la acești specialiști pot veni pe Platoul din Centrul Civic din Mioveni, între ora 09:00 și ora 21:00.

Cei care vor să fie pregătiți pentru a face față situațiilor de urgență sunt așteptați duminică, 27 august 2023, în intervalul orar 09:00-21:00, în orașul Mioveni, unde vor avea parte de o experiență inedită. Veți regăsi Caravana SMURD ”Fii Pregătit” și Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Situații de Urgență, iar aceste două ”laboratoare” îi vor ajuta pe cei curioși să se transforme în partenerii pompierilor pentru salvarea de vieți și bunuri. Copiii și toți cei interesați pot vedea tehnica de intervenție a pompierilor argeșeni și vor lua parte la activități informativ-educative. Acestea urmăresc conștientizarea populației asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență.

Sursă foto: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atelier de lucru – ”Tabăra Națională de Creație Plastică – Pictură, Grafică” Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole