USR Argeș a dat startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare și prezidențiale în Costești

de | 16.09.2024 13:24 | Județean, Politic

Uniunea Salvați România (USR) a lansat oficial campania de strângere de semnături în zona de sud a județului Argeș, în orașul Costești, în vederea participării la alegerile parlamentare și prezidențiale. Evenimentul a avut loc la cortul special amenajat în centrul orașului, unde cetățenii și-au manifestat sprijinul pentru candidații USR, Ionuț Moșteanu, Narcis Mircescu și Bogdan Vlaicu.

Vă reamintim că Elena Lasconi este candidatul USR la prezidențiale. De asemenea, actualul deputat Ionuț Moșteanu deschide lista celor de la USR Argeș la alegerile pentru Camera Deputaților, iar la Senat lista este deschisă de Narcis Mircescu, senatorul USR de Argeș. Primul tur al prezidențialelor va avea loc pe 24 noiembrie, urmat de alegerile parlamentare pe 1 decembrie, apoi turul 2 al prezidențialelor pe 8 decembrie.

Sursă foto: USR Argeș.

Potrivit comunicatului remis presei, acțiunea a fost coordonată de consilierul județean Bogdan Badea, responsabil pentru sudul județului Argeș, care a subliniat importanța unei schimbări la aceste alegeri și necesitatea unei guvernări bazate pe investiții și predictibilitate. Totodată, potrivit sursei citate, cetățenii din Costești au fost ”activi și entuziaști în sprijinul USR, semnând pentru susținerea candidaților și exprimându-și dorința de a vedea o schimbare semnificativă în administrația națională”.

”Îmi doresc ca argeșenii să aleagă schimbarea la acest rând de alegeri. Avem nevoie de o guvernare nouă, bazată pe investiții și predictibilitate,” a declarat Bogdan Badea, completând: ”Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă care poate să se laude cu rezultate legislative în Parlament, în ciuda lipsei unei majorități. Acest lucru demonstrează competența noastră și mă angajez să îi susțin mai departe.”

Campania de strângere de semnături va continua în perioada următoare în toate localitățile din zona de sud a județului Argeș, iar USR își propune să fie vocea care aduce schimbarea și soluțiile necesare pentru dezvoltarea durabilă a României, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

USR cere RA-APPS să publice lista persoanelor care stau în vilele instituției

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Camera Deputaților | Elena Lasconi | Ionuț Moșteanu | Narcis Mircescu | Parlament | Vedea