Argeșean de 38 de ani, prins transportând lemne fără documente

de | 25.09.2023 17:20 | Județean, Eveniment

Weekend cu ghinion pentru un bărbat de 38 de ani, din Bughea de Sus. S-a ales cu amendă, după ce a fost prins transportând lemne pentru care nu avea documente de proveniență.

El a fost depistat de Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț.

Bărbatul transporta cu o autoutilitară 2,224 metri cubi de lemn, iar la control nu a putut să le prezinte polițiștilor niciun document de proveniență.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au depistat un bărbat de 38 de ani, din Bughea de Sus, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, fără a deține documente care să ateste proveniența legală și fără documente specifice de însoțire a transportului de material lemnos.”, transmite IPJ Argeș

Pentru fapta sa, argeșeanul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a cărui proveniență legală nu a fost dovedită, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Păpușa Rucăr.

foto descriptiv ziarulderoman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 20 de ani cu permisul suspendat, la plimbare cu mașina pe străzile argeșene!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bughea de Sus

Ultimele articole