Un argeșean de 41 de ani s-a urcat la volan fără permis și băut. A fost prins de polițiști!

de | 07.01.2024 17:41 | Județean, Eveniment

  • Depistat conducând fără permis și băut!

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat în ultimele 48 de ore, acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră,

În urma abaterilor au fost aplicate 464 de amenzi în valoare totală de 85.660 de lei. Totodată au fost reținute 39 de permise de conducere și retrase 21 de certificate de înmatriculare.

Printre argeșenii care s-au ales cu dosar penal este și un bărbat de 41 de ani, din Ștefan cel Mare care a fost prins de oamenii legii la volanul unui autoturism în timp ce era în stare de ebrietate. Bărbatul conducea un autoturism pe str. Mitropolit Varlaam de pe raza localității de domiciliu când a fost oprit de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu.

Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că bărbatul nu figurează ca deținător de permis de conducere.

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, argeșeanul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii i-au deschis un dosar penal conform art. 335 alin.1 și 336 alin.1 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident la Bascov! Autoturism proiectat într-o țeavă de gaze!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: