Un argeșean a ajuns după gratii, după ce a fost prins băut la volan și s-a legitimat cu buletinul fratelui său

de | 05.06.2024 15:37 | Județean, Eveniment, Importante

Un argeșean de 51 de ani a ajuns după gratii, după ce a fost prins băut la volan. Mai mult decât atât, bărbatul avea și permisul suspendat, iar la controlul documentelor, el a prezentat buletinul fratelui său.

Potrivit oradesibiu.ro, ieri, 04 mai, în jurul orei 12.00, bărbatul conducea o autoutilitară pe DN 14, în orașul Copșa Mică și a fost tras pe dreapta de polițiștii sibieni, pentru un control de rutină.

La controlul documentelor, argeșeanul le-a dat polițiștilor copia unei cărți de identitate. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că buletinul prezentat aparține, în realitate, fratelui bărbatului.

Când și-au dat seama de adevărata lui identitate, oamenii legii au descoperit că bărbatul din fața lor are permisul de conducere suspendat.

Argeșeanul a fost testat și cu aparatul etilotest, iar valoarea rezultată a fost de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma ispravei sale, bărbatul de 51 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el va fi dus în fața instanței, în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șapte persoane au fost reținute în dosarul cu trafic de migranți

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 14

Ultimele articole