anchetaonline.ro

Argeșean ajuns la spital, după ce a fost prins beat la volan!

de | 05.12.2022 23:24 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de duminică, 04 decembrie, organele oficiale de poliție din cadrul Biroului Rutier Pitești au prins un bărbat de 51 de ani, din comuna Bradu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu. Bărbatul se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de conducere a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro! Totul a pornit de la o provocare pe TikTok!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: