anchetaonline.ro

Argeșean de 21 de ani – a dat spargerea la o sală de jocuri de noroc!

de | 21.10.2022 15:40 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Un caz șocant a avut loc în noaptea de 10 spre 11 august, în jurul orei 00:30, la o sală de jocuri de noroc, acolo unde un tânăr de 21 de ani, din Cocu, a furat de la operatoarea sălii o borsetă cu o sumă de bani.

Din primele informații date de către polițiști, băiatul s-ar fi folosit de un cuțit pentru a o amenința pe angajată și a acționa într-un mod cât mai violent. În borseta femeii se afla suma de 2.000 de lei.

Astfel, organele oficiale de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub surpavegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 01 septembrie tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în ziua următoare a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată față de cel în cauză, aflat în stare de arest preventiv.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu 2 autoturisme la Davidești! 3 victime implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: