Argeșean de 71 de ani, prins conducând un autoturism neînmatriculat

de | 01.10.2024 21:43 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 71 de ani, din Morărești, va da socoteală în fața legii după ce a ieșit la plimbare cu o mașină neînmatriculată.

Ieri, 30 septembrie, bătrânul se deplasa cu un autoturism care avea numere de înmatriculare străine pe raza municipiului Pitești, iar pe strada Constantin Rădulescu Motru a fost oprit de polițiștii Biroului Rutier Pitești pentru un control de rutină.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat sau înregistrat pentru circulație.

În ziua de 30 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 71 de ani, din Morărești, care conducea un autoturism având aplicate numere de înmatriculare străine, pe str. Constantin Rădulescu Motru din municipiul Pitești, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că autoturismul nu figura înmatriculat sau înregistrat în circulație.”, transmite IPJ Argeș

Polițiștii au întocmit documente procedurale pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, iar cercetările continuă pentru a stabili toate detaliile legate de acest caz.

foto descriptiv zcj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pompierii argeșeni continuă misiunea de sprijin pentru comunitățile afectate din Galați

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Morărești | Pitești

Ultimele articole