Argeșean fără permis prins conducând un tractor neînmatriculat!

de | 04.01.2024 21:18 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au depistat, în cursul zilei de ieri, 3 ianuarie, un argeșean fără permis care conducea un tractor neînmatriculat.

Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din Mozăceni, care conducea un tractor pe raza localității de domiciliu. Acesta nu avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

Mai mult de atât, în urma verificărilor a rezultat că autovehiculul în cauză nu figurează ca înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul s-a ales cu dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Foto agrointel.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat și-a aruncat soția de 43 de ani de la balcon, în Zalău! Femeia a decedat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mozăceni | Rociu

Ultimele articole