Un argeșean a găsit un portofel cu bani în el. Ce a făcut cu obiectul pierdut

de | 07.09.2023 16:18 | Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 6 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

În urma cercetărilor, un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, a fost reținut pentru 24 de ore.

Din cercetări s-a stabilit că, în timp ce se afla la cumpărături, o femeie de 60 de ani și-ar ar fi uitat portmoneul, în care erau aproximativ 3.500 de lei și 50 de euro.

Evenimentul s-a petrecut pe 5 septembrie, în jurul orei 12:30, în zona pieței centrale din Municipiul Curtea de Argeș.

Ulterior, portmoneul a fost găsit de un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș. Crezând că a dat norocul peste el, a luat banii, iar portmoneul l-a lăsat pe pervazul exterior al clădirii pieței.

Din păcate pentru el, fericirea nu a durat mult, deoarece a fost depistat de polițiști, ulterior fiind condus la sediul Poliței Municipiului Curtea de Argeș pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, 6 septembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 septembrie, să fie dispuse măsuri preventive.

foto descriptiv stirilekanald.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fată de 12 ani, arsă cu țigara pentru că a trimis cerere de prietenie unui băiat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Curtea de Argeş