Fată de 12 ani, arsă cu țigara pentru că a trimis cerere de prietenie unui băiat

de | 07.09.2023 15:43 | Național, Eveniment

​Un nou caz șocant în Hunedoara, după ce o fată de 11 ani a fost bătută, recent, de alte două minore în curtea unui liceu din municipiu.

Ieri, o copilă de 12 ani a fost arsă pe frunte cu o ţigară de o altă fată. Conflictul dintre cele două ar fi pornit din cauza geloziei, după ce victima i-ar fi cerut prietenia pe Facebook prietenului fetei care a agresat-o, relatează digi24.ro

Incidentul a avut loc miercuri seara, 6 septembrie, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara. Polițiștii au fost sesizați, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj al IPJ Hunedoara.

Ajunși la locul cu pricina, agenții au identificat o fată în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a spus că a avut o discuție în contradictoriu cu două fete, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din aceeași localitate, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții.

În data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-au prezentat poliţiştii unei patrule de poliţe locală care au sesizat faptul că, în data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informaţi cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercaţie între copii.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuţie în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o ţigară aprinsă în zona frunţii”, a anunțat IPJ Hunedoara.

Ulterior,  cele trei minore au fost duse la sediul Poliţiei  pentru continuarea verificărilor.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

foto descriptiv observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pădurar trimis în judecată pentru luare de mită. Suma pe care a primit-o de la hoții de lemne

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hunedoara