Un argeșean a înscenat un accident rutier pentru a primi 50.000 de lei! Poliția a făcut 3 percheții domiciliare în Costești!

de | 30.05.2023 18:57 | Știri, Costești, Eveniment, Județean

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare, într-o cauză penală, ce vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, 3 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Costești.

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, un argeșean ar fi înscenat un accident între o autoutilitară și un autoturism pentru a obține despăgubiri, în mod fraudulos, de la societatea de asigurări, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Cle în cauză, un bărbat de 38 de ani, din Costești, a declarat că accidentul s-ar fi produs în data de 14 februarie. Totodată, acesta a fost ajutat și de un bărbat de 47 de ani, tot din Costești, să obțină banii.

Foto descriptiv.

Sursa Foto focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Evaziune fiscală în valoare de 5.300.000 de lei! O societate comercială este vizată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole