anchetaonline.ro

Argeșean jefuit de o prostituată din București! Tânăra i-a furat 10.000 de euro

de | 17.03.2023 13:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

Argeșean jefuit de o prostituată din București! Tânăra i-a furat 10.000 de euro

O tânără de 21 de ani, din București, a fost reținută, joi, 16 martie, de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, fiind cercetată pentru tâlhărie calificată.

Potrivit cercetărilor, femeia, care ar practica prostituția, ar fi furat 10.000 de euro de la un argeșean. Totul s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an. În seara zilei de 22 ianuarie, femeia, care se afla într-o casă din municipiul Pitești, alături de „client”, i-a dat acestuia cu spray lacrimogen în față, iar apoi i-a furat suma de 10.00 0 de euro dintr-o borsetă.

Mai mult, bucureșteanca a fost ajutată de un alt bărbat și o femeie, care se aflau în același locuința respectivă. Doi dintre hoți, printre care și femeia de 21 de ani, au prinși de polițiști în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, pe un aeroport din București și au fost preluați de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești și conduși la sediul poliției pentru audieri.

Femeia de 21 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentată instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor.

Foto descriptiv Craiova Forum

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Scene XXX într-o sală de jocuri din Pitești! Doi tineri au fost reținuți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: