Argeșean prins în timp ce făcea pe „taximetristul”, deși avea permisul suspendat! Transporta clienți fără autorizație

de | 22.09.2023 08:33 | Județean, Eveniment, Importante

Zi de zi argeșenii testează vigilența polițiștilor locali. Unii piteșteni s-au gândit că ar putea face un ban rapid transformându-și mașina personală în taxi. La fel s-a întâmplat ieri, 21 septembrie, și cu un bărbat de 29 de ani.

Fără a deține autorizație și fără a respecta prevederile legale în vigoare, tânărul efectua activități de transport persoane contra-cost, cu mașina personală, pe ruta Pitești – Topoloveni. Spre ghinionul lui, a fost surprins de polițiștii Biroului Rutier Pitești și sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei. Totodată, tânărul s-a ales și cu certificatul de înmatriculare reținut, în vederea suspendării dreptului de a utiliza vehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

foto descriptiv digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A plătit scump pentru câțiva kilometri în plus! Un bucureștean a fost prins chiar pe DN73!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Topoloveni

Ultimele articole