Argeșean prins transportând mai multe lemne decât erau trecute în acte

de | 13.02.2024 14:44 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 46 de ani, din Mihăești, a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce a fost prins transportând mai multe lemne decât avea trecute în acte.

În cursul zilei de ieri, 12 februarie, bărbatul transporta lemne, cu o autoutilitară, pe DN 73, pe raza localității Mioveni. El a fost oprit de polițiști, pentru un control de rutină.

Pentru că au observat că transportă lemne, oamenii legii i-au cerut și documentele de proveniență și transport.

Cel în cauză a prezentat documente prin care justifica o cantitate de 1,29 mc de esență tei, existând suspiciuni referitor la cantitatea și esența materialului lemnos ce se găsea în mijlocul de transport.”, transmite IPJ Argeș

Din verificările efectuate cu sprijinul unui specialist silvic, oamenii legii au constatat că în mijlocul de transport se aflau și cantitățile de 0,90 mc lemn foc de esență fag, precum și 0,90 mc lemn foc de esență stejar.

Pentru fapta sa, argeșeanul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a cărui proveniență legală nu a fost dovedită, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Pitești.

foto descriptiv ziarulderoman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Crește numărul spitalelor atacate cibernetic. Cerere de răscumpărare de 157.000 de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihăeşti | Mioveni