Argeșean reținut pentru 24 de ore, după ce a condus fără permis!

de | 26.03.2024 17:09 | Știri, Eveniment

Un bărbat de 52 de ani, din Arefu, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, în ziua de 25 martie, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe care îl conducea pe str. Vlad Țepeș din municipiul Curtea de Argeș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat că cel în cauză figurează cu permisul de conducere
anulat.

Acesta s-a ales cu dosar penal conform art. 335 alin.2 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

foto descriptiv opiniatimisoarei.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole