Un argeșean a trimis mesaje de amenințare unui polițist, după l-a lăsat fără permisul de conducere

de | 24.02.2023 16:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Un argeșean a trimis mesaje de amenințare unui polițist, după l-a lăsat fără permisul de conducere

Caz halucinant în județul Argeș! Un bărbat de 42 de ani, din Ștefănești, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a trimis mesaje de amenințare unui polițist care l-a lăsat fără permisul de conducere.

Conform cercetărilor, la data de 18 februarie, bărbatul a fost depistat în trafic, pe raza localității Teiu, de o patrulă formată din agent de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni și jandarm argeșean. În urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prin urmare, bărbatul de 42 de ani s-a ales cu dosar penal și dreptul de a conduce i-a fost suspendat. Nemulțumit de decizie, șoferul a făcut rost de numărul de telefon al polițistului care l-a depistat în trafic și a început să îi trimită mesaje de amenințare.

Evident, agentul de poliție a anunțat organele abilitate, iar șoferul amenințător s-a ales cu încă un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Individul a primit mandat de aducere, joi, 23 februarie, iar în urma cercetărilor, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, instanța va decide asupra unei măsuri preventive în privința bărbatului.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bătaie la o firmă din Mărăcineni! Paznicul a lovit un angajat cu pumnii și picioarele

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole