Argeșean urmărit național, depistat de polițiști ca pasager într-o mașină oprită în trafic!

de | 17.04.2024 21:28 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, au depistat ieri, în cursul zilei de 16 aprilie, în jurul orei 17:00, în timp ce efectuau activități, un argeșean ce era urmărit la nivel național.

Organele de lege au oprit, pentru control, un autoturism, în care au depistat, ca pasager, un bărbat de 24 de ani, din Merișani, iar în urma verificărilor efectuate cu ajutorul aplicației eDAC, au constatat că pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, ulterior fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Foto descriptiv opinia timisoarei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole