Argeșeancă fără permis de conducere, prinsă la plimbare cu autoturismul neînmatriculat

de | 15.11.2023 14:32 | Județean, Eveniment

O femeie de 33 de ani, din Călinești, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă la volan fără permis de conducere. Mai mult decât atât, autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat.

Tânăra a fost prinsă, ieri, 14 noiembrie, pe DJ 704 B, în timp ce se plimba cu mașina, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, în urma unor verificărilor, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au descoperit că autovehiculul condus de femeie nu este înmatriculat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că numărul de înmatriculare montat pe autoturismul condus de aceasta are valabilitatea expirată.”, transmite IPJ Argeș

În urma faptei sale, argeșeanca s-a ales cu dosar penal.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație si conducerea unui autovehicul neînmatriculat, și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, conform art. 334 și 335 din Codul Penal.”, adaugă IPJ Argeș

Tot fără permis a condus și un bărbat de 31 de ani, din Schitu Golești. El a fost depistat de oamenii legii, în cursul zilei de ieri, 14 noiembrie, în timp ce se deplasa pe strada Negru Vodă din Câmpulung, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Prin urmare, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto descriptiv Dreamstime

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 2 milioane de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești

Ultimele articole