O argeșeancă a întocmit documente false pentru a lua un credit de 65.000 de lei! Femeia nu l-a mai achitat!

de | 27.04.2023 23:06 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Astfel, din cercetările efectuate de organele de lege, s-a constatat faptul că o femeie în vârstă de 52 de ani, din Câmpulung, ar fi întocmit, în cursul zilei de 28 octombrie 2020, în fals, documente care atestau calitățile de angajat și girant ale unei persoane.

Documentele false au fost depuse la o instituție nebancară din municipiul Câmpulung, cu scopul de a obține un credit în valoare de 65.000 de lei.

Femeia nu a mai achitat creditul.

Pe parcursul cercetărilor, a fost recuperată, din valoarea prejudiciului, suma de 11.321 de lei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.

O firmă din Argeș – sancționată pentru deținere de lemne fără acte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole