Argeșeancă vitezomană, prinsă de RADAR! Circula cu aproape 130 km/h în localitate

de | 10.04.2023 15:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeșeancă vitezomană, prinsă de RADAR! Circula cu aproape 130 km/h în localitate

O argeșeancă a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prinsă circulând cu viteză amețitoare în localitate.

Femeia, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Câmpulung, a fost depistată de oamenii legii, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 129 de km/h, într-o zonă cu limita de 50 km/h.

În urma faptei sale, șoferița a primit o amendă de 1.305 lei. Totodată, permisul de conducere i-a fost supendat pentru 120 de zile.

Vitezomanii pot rămâne fără permis timp de 6 luni

Un proiect de lege adoptat de Senat prevede ca șoferii vitezomani să fie lăsați fără permis pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mai exact, cei care depășesc viteza legală cu mai mult de 100 km/h vor rămâne pietoni o perioadă îndelungată.

Proiectul legislativ prevede ca vitezomanii care circulă cu mai mult de 100 km/h decât este viteza legală pe un sector de drum, să fie sancționați cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 180 de zile şi majorarea de drept a suspendării cu încă 30 de zile în cazul săvârşirii unei noi fapte similare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sancțiuni mai dure pentru șoferi! Poți rămâne fără permis dacă nu faci acest lucru la timp

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole