anchetaonline.ro

Argeșeni de 20 de ani – depistați cu mari nereguli în trafic! Un tânăr conducea fără permis!

de | 22.12.2022 17:35 | Știri, Eveniment, Județean

Un argeșean de 22 de ani a fost depistat în cursul zilei de ieri, miercuri, 22 decembrie, de către Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, în timp ce se afla în trafic.

Tânărul conducea o mașină pe DJ 731 D, pe raza localității de domiciliu, iar în urma verificărilor efectuate de către organele de lege, s-a constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

De asemenea, Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un alt bărbat din Argeș, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un ATV în Mioveni.

În urma verificărilor s-a constatat că vehiculul nu este înregistrat sau înmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 20 de ani- reținut! A bătut un tânăr și i-a furat telefonul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: