Pericol în trafic! Argeșeni prinși băuți la volan

de | 16.02.2024 19:06 | Județean, Eveniment

Doi argeșeni s-au ales cu dosare penale și au rămas fără permise, după ce au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau sub influența alcoolului.

Este vorba despre un bărbat de 62 de ani, din Boteni, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza localității de domiciliu, și un bărbat de 56 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe DJ 659 de pe raza localității de domiciliu.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care aceștia au fost conduși la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Pentru că s-au urcat la volan în timp ce se aflau sub influența alcoolului, argeșenii s-au ales cu dosare penale și au rămas pietoni.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bebeluş de numai 5 luni a rămas blocat într-o maşină parcată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Boteni | Bradu

Ultimele articole