Doi argeșeni reținuți după ce au agresat un om pe stradă! A fost ridicate mai multe pistoale de la domiciliile celor doi!

de | 26.09.2023 15:57 | Știri, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în cursul zilei de ieri, luni, 25 septembrie.

Dosarul vizează doi bărbați de 28, respectiv 30 de ani, din Câmpulung ce au fost reținuți pentru acte de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi argeșeni au agresat, în noaptea de 21 spre 22 iulie, un alt bărbat, pe raza municipiului Câmpulung.

Astfel, polițiștii de investigații criminale, au efectuat percheziții la locuințele celor doi agresori, fiind identificate și ridicate, mai multe obiecte contondente și două pistoale cu aer comprimat.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Sursa Foto ZiarMM

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Jefuită și bătută de fostul concubin în propria casă! Bărbatul a încălcat ordinul de protecție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Judecătoria Câmpulung Muscel