Ample lucrări de modernizare a străzilor la Bradu

de | 26.09.2023 15:55 | Județean, Administrație, Din ediția tipărită

Luna septembrie a început cu vești bune pentru locuitorii din comuna Bradu.

Primarul Dan Stroe a anunțat că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor și organizare a șantierului pentru modernizarea străzii Valea Geamăna. Constructorul a preluat amplasamentul și a adus tubulatura și prefabricatele necesare pentru realizarea punților de acces cătreproprietățile individuale.

În cadrul proiectului sunt prinse, de asemenea, asfaltarea și extinderea străzii, tubarea canalului, amenajarea trotuarelor, introducerea utilităților constând în apă și canalizare, precum și a rețelei de iluminat casnic și public.

Edilul Dan Stroe a anunțat că încep lucrările și la o altă investiție de anvergură, respectiv modernizarea a 14 străzi. Primele pe care se vor efectua lucrările sunt străzile: Matei Gabriel, Aleea Busuioc și Strada Busuioc și Străzile Gutuiului și Crivățului. Mai sunt prinse în proiect Aleea Rozelor, Fragilor, Frasinului, Gladiolei, Margaretei, Mărgăritar, Mesteacănului, Nucului și Violetelor.

Valoarea totală a acestui contract este de 10 milioane de lei.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BRADU. Întreruperi de curent joi, 28 septembrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu