Artă și spiritualitate, la Pitești. Atelierul de creație ”IconArT – artă tradițională iconografică” în a doua zi

de | 14.08.2023 13:25 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

Copiii au participat la o nouă zi a atelierului de artă tradițională iconografică. Duminică, 13 august, cursurile de pictură de icoane pe sticlă desfășurate în cadrul atelierului de creație ”IconArT – artă tradițională iconografică”, ediția a III-a, au continuat, copiii participanți descoperind noi modalități de exprimare artistică.

Cele două coordonatoare ale proiectului – artiștii plastici Stela Maria Lucici și Ruxandra Maria Ciobanu, membre ale Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Pitești – au reușit să le transmită micilor pictori amatori bucuria de a da viață și profunzime chipurilor schițate, învățându-i că icoanele pictate de mâinile lor devin mărturisiri de credință, exprimate în limbajul liniilor și al culorii. Vernisajul expoziției de icoane realizate în cadrul acestuia urmând să aibă loc în data de 15 august, de la ora 18:00, în Piața Primăriei Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Competițiile importante vor continua la PITEȘTI ARENA”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole