Astăzi este ziua ei de naștere! Aneta Maria Geanina cântă pe aceeași scenă cu Paula Seling

de | 14.03.2024 10:51 | Județean, Lifestyle

Nu este spectacol caritabil în care să nu își ajute semenii. Aneta Maria Geanina Chiriac este unul dintre îngerii trimiși de Dumnezeu pe pământ. De când a venit pe lume, privirea, îmbrățișarea și inima ei spun continuu o poveste. O poveste plină de iubire, cea mai mare taină a lumii.

Suferă de o boală genetică foarte rară

Taină care pe ea o face atât de blândă și puternică cu fiecare clipă ce trece. Care îi inspiră cele mai frumoase trăiri și îi netezește drumul printre atâtea doruri și dureri. Pentru că da, Aneta Maria este o adolescentă specială, care duce o luptă cu atâtea nevoi speciale. A suferit patru operații pe coloană, are neurofibromatoză chistică și se află sub tratament cu citostatice. Are probleme și cu ochișorii. Mai vede în jur de o treime cu ambii ochi, fiind diagnosticată cu o boală genetică foarte rară pentru care în prezent nu există tratament. Și mai are parte de o încercare foarte grea. Fratele ei mai mare, de 25 ani, are tetrapareză spastică, iar atunci când nu este imobilizat în pat, este ajutat să se deplaseze într-un scaun cu rotile.

Nu este spectacol în care să nu își ajute semenii

Dar nimic nu o doboară! Pentru că Dumnezeu a pus în inima ei DRAGOSTE, LUMINĂ, BUCURIE, VIAȚĂ! Și a mai pus ceva: un munte de TALENT și o VOCE CRISTALINĂ care ne face pielea ca de găină când o ascultăm. Elevă a mezzosopranei Adina Sima, care îi oferă gratuit lecții de canto, Aneta Maria este unul dintre copiii speciali ai Asociației Părinților Copiilor cu Autism Argeș. Din dragostea, lumina și bucuria ei ne va dărui tuturor pe scena Filarmonicii Pitești, pe data de 1 aprilie, în cadrul spectacolului caritabil ”Zâmbet în Autism – Împreună de ziua lor”, dedicat tuturor beneficiarilor Asociației în scopul strângerii de fonduri pentru acordarea de ore de terapie gratuite acestora. Numele ei va sta alături de cel al solistei Paula Seling și al altor artiști de renume, pentru că a înțeles menirea sa pe această lume. Nu este spectacol caritabil în care să nu își ajute semenii. Și vine și acum să dăruiască, și ne dăruiește din plin!

La mulți ani, Aneta!

 

Aneta Maria Geanina Chiriac este elevă în clasa a VII – a, la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Pitești, și astăzi, 14 martie, împlinește minunata vârstă de 14 anișori. Cu această ocazie, intreaga echipă din cadrul Asociației Părinților Copiilor cu Autism Argeș îi urează ”La mulți ani, multă sănătate și bucurii, curajul și credința să nu te părăsească niciodată, să îți dorești mereu lucruri mărețe și să continue să fii un exemplu pentru toți cei din jurul tău!”.

Invitația este de 100 RON, din fondurile strânse se vor acorda ore de terapie gratuite

Sursă foto și video: Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș.

”Împreună cu artista Paula Seling, cu interpretele de muzică populară Elisabeta Turcu, Emilia Dorobanțu, Emilia Ghinescu, acompaniate de dirijor profesor Cătălin Iancu, alături de țimbalistul Cătălin Iancu junior, de Grupurile Folclorice „Flori Argeșene” și „Doruri Muscelene”, dar și de Grupul de copii și tineri speciali din cadrul organizației, „Dansatori divini”, Aneta Maria Geanina Chiriac va ajuta, prin talentul său muzical, la strângerea de fonduri pentru acordarea de ore de terapie gratuită tuturor beneficiarilor Asociației Părinților Copiilor cu Autism Argeș. Participarea la spectacolul caritabil din 1 aprilie de la Filarmonica Pitești se va face pe bază de invitație cu donație, costul uneia fiind de 100 RON. În cel mai scurt timp, invitațiile vor putea fi procurate de la sediul Asociației din Bvd. I.C.Brătianu nr.36 Pitești”, mai transmit reprezentanții Asociației Părinților Copiilor cu Autism Argeș în comunicatul remis presei.

Sursă foto și video: Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spectacol caritabil. Elena Iagăr: “Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș se implică în strângerea de fonduri pentru terapia copiilor cu autism”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș