anchetaonline.ro

(VIDEO) Astăzi vor fi conduse pe ultimul drum sora şi nepoata criminalului din Bascov!

de | 13.08.2022 10:20 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Astăzi, sâmbătă, 12 august, este o altă zi neagră pentru medicul de la Pitești care și-a găsit toată familia măcelărită în cursul zilei de marți. Soția și fiica medicului, respectiv sora şi nepoata de doar șase ani ale criminalului de la Bascov care le-a ucis cu sânge rece, printr-un plan pus la punct, urmează să fie conduse astăzi pe ultimul drum.

Cele două vor fi înmormântate la cimitirul sfântul Gheorghe din Pitești de singurul medicul care le-a găsit fără suflare, supravieţuitor al familiei ,în patul în care acestea dormeau, supravieţuitor al familiei.

bascov 1 - (VIDEO) Astăzi vor fi conduse pe ultimul drum sora şi nepoata criminalului din Bascov!

Ieri a avut loc înmormântarea părinților și fratelui geamăn ai criminalului, unde cele trei sicrie au fost îngropate în cimitirul comunei Bascov.

Pe de altă parte, rând pe rând apar informații șocante în această anchetă. Se pare că ucigașul îşi pregătea atacul de 26 de ani. Anchetatorii urmează să îi studieze îndeaproape jurnalul pentru a afla adevărul.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nu rata! Astăzi are loc „Câmpulung Muscel Tuning Fest”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Pitești