Atentatul de la Instanbul în care au murit 6 oameni – comis de o femeie !

de | 14.11.2022 17:45 | Știri, Eveniment, Național

Șocant! Atentatul cu bombă de la Instanbul a fost comis de o femeie.

Ahlam Albashir, este femeia care a fost reținută de polițiștii turci și acuzată pentru explozia bombei de duminică, 13 noiembrie, bombă aplasată într-o zonă foarte aglomerată din Istanbul.

Aceasta a recunoscut în fața oamenilor legii că ea este cea care a pus bomba.

În urma exploziei, șase persoane și-au pierdut viața și 81 au fost rănite.

Responsabili de acest atac ar fi reprezentanții Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), cel puțin asta a decalarat Ministrul de Interne turc.

Conform concluziilor noastre, organizaţia teroristă PKK este responsabilă de atac”, a precizat acesta, în cursul zilei de astăzi, conform presei turce.

Tot astăzi, 14 noiembrie, reprezentanții organizației PKK au transmis un comunicat pe site-ul propriu în care au negat orice legătură cu explozia de ieri de la Instanbul.

Este binecunoscut faptul că nu avem nicio legătură cu acest eveniment, nu vizăm civili şi respingem operaţiunile care fac aşa ceva”, se arată în comunicatul difuzat de agenţia de presă Firat.

 

Reamintim faptul că explozia a avut loc duminică, 13 noiembrie, la ora locală 16:20.

Mai jos este prezentat momentul exploziei.

 

 

După explozie au apărut în spațiul public imagini de la locul exploziei în care se pot observa mai multe persoane întinse pe jos, mașini de pompieri dar și ambulanțe care intervin.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional! 

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole