Atenție! Copii de 14 ani agresați pe străzile din Pitești!

de | 08.11.2022 13:04 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul serii de luni, 7 noiembrie, mama unui minor de 14 ani a sesizat polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești cu privire la faptul că fiul său a fost agresat de către mai mulți indivizi în jurul orei 18.00.

Agresorii sunt mai multe persoane, iar evenimentul a avut loc atunci când băiatul se întorcea de la școală, în municipiului Pitești.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Reamintim faptul că, polițiștii argeșeni, prin Biroul Siguranță Școlară, Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității și polițiștii de proximitate, desfășoară, permanent, activități preventiv-educative, alături de alte instituții cu atribuții în domeniu, pentru reducerea violenței și creșterea gradului de siguranță în unitățile de învățământ și în zona adiacentă acestora.”, informează IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragic! Un copil de 13 ani s-a aruncat de pe o clădire!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: