Atenție! Cutremur de 5,2 pe scara Richter în România!

de | 13.02.2023 17:23 | Știri

Un seism cu magnitudinea de 5,2 pe scara Richter s-a produs, în urmă cu puțin timp, în Oltenia, Gorj . Cutremurul a avut loc la o adâncime de 15 km.
Pânăîn momentul de față, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime, conform IGSU.

Cutremurul s-a produs la 102 km de Sibiu, 107 km de Craiova, 137 km de Pitești, 166 km de Timișoara, 179 km de Cluj-Napoca, 183 km de Arad, 196 km de Brașov.

Oamenii s-au panicat, iar pe reţelele de socializare aceştia împart impresii despre ceea ce au simțit în timpul cutremurului.

În cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu va difuza notificări, anterior declanșării acestora.
Ulterior producerii cutremurului, în cazul în care acesta generează consecințe grave, vor putea fi difuzate mesaje de avertizare a populației, cu măsuri de protecție adecvate (de exemplu: puncte de distribuție a ajutoarelor de urgență).”, precizează IGSU.
Foto descriptiv.
Foto Romania Tv
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/suflete-pereche-soti-fost-prinsi-beti-volan-aceeasi-noapte-70155/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: